Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στα ισραηλινά εγκλήματα. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Αστακό, Πέμπτη 15/1


Η Νεολαία Συνασπισμού καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν πλήθος κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων, καθώς και τοπικοί φορείς στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 15/1, 1.00μμ, για να μπλοκάρουμε τον απόπλου των πλοίων, με τα αμερικάνικα όπλα που κατευθύνονται προς το Ισραήλ.

Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει κανένα κομμάτι της ελληνικής επικράτειας για να διευκολύνει τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών, δεν θα παρακολουθούμε να εξελίσσεται αυτή η γενοκτονία εις βάρος του παλαιστινιακού λαού ως απαθείς θεατές. Μοναδικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας των λαών ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, ενάντια στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ε.Ε , που θυσιάζουν ανθρώπους στο βωμό του κέρδους.

Να αγωνιστούμε για τον άμεσο τερματισμό των ισραηλινών εγκλημάτων ενάντια στον παλαιστινιακό λαό – Να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας
Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στον εξοπλισμό του Ισραήλ –Ακύρωση των στρατιωτικών συμφωνιών Ελλάδας-Ισραήλ και Ε.Ε-Ισραήλ
Δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και επιστροφή των προσφύγων.

Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: