Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Απρίλη η συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με θέματα την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα στην περιοχή, την διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, την συζήτηση πάνω στις προγραμματικές θέσεις του συμμαχικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τα προβλήματα που καίνε την τοπική κοινωνία.
Σε ένα πλούσιο και δημιουργικό διάλογο, αναδείχθηκε η κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, όπου για πρώτη φορά η αριστερά (αν το θέλει κυρίως) μπορεί να γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων και η επιτακτική ανάγκη για καταψήφιση των δυνάμεων του μνημονίου και της κοινωνικής χρεοκοπίας. Επιβεβαιώθηκε η αταλάντευτη στάση μας για μη αναγνώριση και καταγγελία των υπογραφεισών συμφωνιών και η δέσμευση για πάλη μέσα και έξω από την βουλή για εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής που θα υπηρετεί την κοινωνία και τις δυνάμεις της εργασίας χωρίς δανειακές συμβάσεις και μνημόνια υποτέλειας.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα αποδιάρθρωσης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, της αγροτικής παραγωγής, των νέων και των ανέργων.
Επικυρώθηκε με απόλυτη σύμπνοια η σύνθεση του ψηφοδελτίου, στελεχώθηκαν το γραφείο τύπου και η επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού και τεκμηρίωσης και καταγράφηκε η βούληση όλων των μελών να συμμετέχουν σε μια πλατειά εκλογική επιτροπή μέσα από την οποία θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει το ελπιδοφόρο μήνυμα του συμμαχικού σχήματος σε κάθε γωνιά του νομού. Τα ονόματα των υποψηφίων και των συμμετεχόντων στις επιτροπές θα ανακοινωθούν δημόσια με την προκήρυξη των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: