Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!!

ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΔΗΣ Ζητά 1 εκατ. ευρώ από τον Γιάννη Μελανίδη και τον Φίλιππα Φίλιο! Στην κατάθεση αγωγής εναντίον των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Γιάννη Μελανίδη και Φίλιππα Φίλιου, προχώρησε ο επιχειρηματίας Γιάννης Αυδής και η ανώνυμη εταιρεία «Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων».

Η αγωγή κατατέθηκε στο πολυμελές πρωτοδικείο Ιωαννίνων, την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος είχε προαγγείλει την κατάθεση αγωγής εναντίον τους, εξαιτίας όσων “συκοφαντικών” σχολίων είχαν κάνει σε βάρος της εταιρείας και του ιδίου, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, με καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο. Ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ! Ο κ. Αυδής, ζητάει με την αγωγή του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ,από τους κ.κ. Μελανίδη και Φίλιο!

Ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με την από κοινού επιστολή τους προς τον κ. Πρωθυπουργό διαστρεβλώνουν τα γεγονότα σε σχέση με την κατασκευή του υπόγειου σταθμού και αναφέρει πως χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο παρά μόνο με παραπομπή σε μία ανώνυμη εκτίμηση «εμπείρου μηχανικού», εννοώντας τον κ. Νίκο Τσόγκα, κατασυκοφαντούν την επιχείρηση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Αυδής το συνολικό κόστος του έργου είναι πολύ μικρότερο από αυτό που ισχυρίζονται οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η εταιρεία υποστηρίζει πως το πραγματικό κόστος του έργου ήταν πάνω από 9 εκατ. ευρώ μαζί με την διαμόρφωση της πλατείας Πύρρου. Υπονοούμενα για οικονομικές συναλλαγές

Ο κ. Αυδής θεωρεί πως με τις τελευταίες τους δηλώσεις οι κ.κ. Φίλιος και Μελανίδης, διαχέουν άθλια υπονοούμενα και αθέμιτες συναλλαγές μεταξύ του ιδίου και της δημοτικής αρχής. Στην αγωγή μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην τελευταία ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η παράταξη «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών» μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής: «τα πρώτα ανταλλάγματα του πρώτου από εμάς Γιάννη Αυδή προς τον κ. Δήμαρχο τα είδαμε «έβαλε το γιο του Κωνσταντίνο Αυδή στο ψηφοδέλτιο του κ. Γκόντα» τα άλλα ανταλλάγματα δεν τα είδαμε ακόμη – αλλά και πως να τα δούμε». Και αναφορές στο Νίκο Γκόντα

Ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας, όμως δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει για μια ακόμη φορά την υποστήριξή του προς το πρόσωπο του δημάρχου Νίκου Γκόντα. Χαρακτηριστικά στη σελ. 9 της αγωγής, ο κ. Αυδής και η «ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.» αναφέρουν πως δεν υπάρχουν κρυφά ανταλλάγματα μεταξύ της εταιρείας και του δημάρχου Νίκου Γκόντα και τούτο φαίνεται από το γεγονός πως ο δημαρχος επανεξελέγη με το ποσοστό του 47,37%.

Επίσης, στη σελ. 7 αναφέρονται τα εξής «Παρουσιάζουν έναν δήμαρχο μειωμένης αξιοπιθστίας και ήθους, που τάχα έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι αληθές».

Τέλος, να σημειωθεί πως στην αγωγή συμπεριλαμβάνεται και αντίγραφο της επιστολής την οποία απέστειλαν στις 12-12-08 προς τον Πρωθυπουργό της χώρας αλλά και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, οι κ.κ. Μελανίδης και Φίλιος.

Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από την Ιστοσελίδα epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: