Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Συκοφαντίες Α. Λοβέρδου για τον Π. Λαφαζάνη

Συνδρομή στο κλίμα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο Χρήστος Παπουτσής παρείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος για τις ανάγκες της στιγμής "θυμήθηκε" ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, όταν είχε τραυματιστεί ο Γιάννης Καυκάς από αστυνομικούς, "καθοδήγησε" εισβολείς στο νοσοκομείο της Νίκαιας και όσοι ήταν μαζί του "προπηλάκισαν όποιον βρήκαν μπροστά τους"! "Έχουμε πλήρη αντιστροφή των μετεμφυλιακών όρων" εκτίμησε ο υπουργός προκαλώντας την αντίδραση του Π. Λαφαζάνη, του Θ. Δρίτσα και του Β. Μουλόπουλου, που φώναζαν ότι είναι ψεύτης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι ο υπουργός "εξελίχθηκε σε κοινό συκοφάντη" και οφείλει να ανακαλέσει. Είναι "συκοφαντική δυσφήμηση και συκοφαντία άνευ προηγουμένου" να με εμφανίζει ως επικεφαλής ομάδας ανθρώπων που έδερνε, τόνισε ο Π. Λαφαζάνης επισημαίνοντας ότι στο νοσοκομείο ήταν με τον διοικητή του νοσοκομείου, τον θεράποντα γιατρό και τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν.

"Σας επιστρέφω τις φράσεις. ‘Έτσι μιλάτε για όποιο θέμα και αν μιλάτε στη Βουλή" απάντησε ο Α. Λοβέρδος λέγοντας ότι πήρε τις πληροφορίες από την παρούσα εισαγγελέα.

Σε καταφανώς διαφορετικό κλίμα από το κλίμα που δημιουργήθηκε από τον υπουργό ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος συνέστησε "περισσότερη ψυχραιμία και νηφαλιότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: