Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Συνδικαλιστές αστυνομικοί: Συγγνώμη με αιχμές για την πολιτική ηγεσία

Την ανάγκη να διερευνηθεί από ανεξάρτητη επιτροπή το ότι έγινε προχθές, ποια ήταν η κατεύθυνση και το σκοπούμενο, για να μην υπάρχει καμία σκιά, υπογραμμίζουν με ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, ενώ σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Real FM και τηλεοπτική του εμφάνιση στο Αlter ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρ. Φωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες γιατί "έπρεπε να είναι άλλος ο ρόλος" τους, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την πολιτική ηγεσία που καλεί την αστυνομία να αντιμετωπίσει προβλήματα πολιτικά.

Στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ζητούν για άλλη μια φορά τη σύσταση της Διακομματικής Επιτροπής για να αναδιοργανωθεί εκ βάθρων το αστυνομικό μας σύστημα, ώστε να τεθεί σε νέες βάσεις λειτουργίας.

Τέλος, καλούν την κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι τα φλέγοντα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει δεν επιλύονται με αστυνομικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις και εκατοντάδες συμπολίτες μας και αστυνομικούς στα νοσοκομεία, αλλά όλα τα πολιτικά κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ασχοληθούν με το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας με σοβαρότητα, χωρίς μικροκομματικούς υπολογισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: