Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

• Κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον κο Μαντά επισκέφθηκε το Σάββατο 23/10 το πρωί το στάδιο «Ζωσιμάδες»



Κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον κο Μαντά
επισκέφθηκε το Σάββατο 23/10 το πρωί το στάδιο «Ζωσιμάδες» όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προπονητές σωματείων του κλασσικού αθλητισμού και να διαπιστώσει τις πραγματικά τριτοκοσμικές συνθήκες προπόνησης και άθλησης της νεολαίας της πόλης μας στο εθνικό μας στάδιο!!
Ο τάπητας του στίβου σε άθλια κατάσταση, ακατάλληλος έως και επικίνδυνος για τους αθλητές ενώ ο στεγασμένος χώρος προπόνησης που λειτουργεί με εξοπλισμό δεκαετίας του ΄80, καθιστά ηρωικές τις προσπάθειες των διοικήσεων των σωματείων, των γονέων και των προπονητών να προσφέρουν αθλητική παιδεία στην νεολαία και διακρίσεις στην πόλη. Απαίτηση και αίτημα είναι να δοθούν επιτέλους η απαραίτητη σημασία καθώς και τα χρήματα που αναλογούν στην γιαννιώτικη αθλητική κοινωνία από αυτά που καταβάλουμε όλοι ως πολίτες για την συντήρηση και λειτουργία των εθνικών μας σταδίων. «Δεν χρειάζονται πολλά, απλά πρέπει να δοθούν κάποτε με προτεραιότητα τον ερασιτεχνικό μαζικό και κλασσικό αθλητισμό» τονίζουν
Εξαιρετικά χρήσιμη χαρακτήρισε την συνάντηση και την ενημέρωση ο κος Μαντάς και δεσμεύτηκε για μια πιο συστηματική εξέταση των ζητημάτων μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: