Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Προέδρου της Κ.Ο. Αλ. Τσίπρα για την κατάργηση του 14ου μισθού

*
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ 14ο ΜΙΣΘΟ

*
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ GREEK STATISTICS, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ

«Κύριε Υπουργέ, περίμενα από σας σήμερα μια καθαρή απάντηση, μια σταράτη απάντηση στο ερώτημα που σας θέσαμε διότι εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, για αξιοπρέπεια και όχι για στατιστικές. Και περιμέναμε από σας ξεκάθαρες κουβέντες. Διότι εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτό που κάνετε είναι άλλα να λέτε και άλλα να πράττετε. Δεν είμαστε εμείς που μιλάμε για την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού όλες οι εφημερίδες. Και ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι στα συρτάρια σας έχετε και plan c.

Κύριε Παπακωνσταντίνου, δεν περίμενα από σας να μιλήσετε για συναίσθηση ευθύνης απέναντί μας. Ποια είναι η συναίσθηση της ευθύνης κύριε Παπακωνσταντίνου; Όταν με δικές σας δηλώσεις περί χρεωκοπίας άρχισε το κερδοσκοπικό αυτό παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας; Όταν αντί να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη πολιτική από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναζητούσατε στην Ασία επενδυτές για τα ομόλογα και όταν εσείς μιλήσατε για Τιτανικό για την ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: