Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Επεισόδιο ανάμεσα σε Ξενίδη και συνδικαλιστές

Την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους 350 συνδικαλιστές λογομάχησαν έντονα το γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Σ. Ξυνίδη και δεν τον άφηναν να φύγει, με αποτέλεσμα να παρέμβει η ... Αστυνομία.
Οι συνδικαλιστές συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη τομεακών οργανώσεων του Κινήματος. Η σύσκεψη όμως δεν ολοκληρώθηκε όμως ποτέ επειδή οι συνδικαλιστές άρχισαν τα γιουχαΐσματα και να φωνάζουν: «είστε κλεισμένοι στα γραφεία σας και δεν ξέρετε τι γίνεται στον κόσμο», «δεν αντέχετε να ακούσετε αλήθειες», «σε λίγο θα μας κυνηγάει ο κόσμος», εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα της Κυβέρνησης».

Κάποια στιγμή ο κ. Ξυνίδης επιτέθηκε φραστικά στους συνδικαλιστές και στη συνέχεια σηκώθηκε να φύγει, λέγοντας ότι πρέπει να πάει σε κάποια προγραμματισμένη σύσκεψη στη Βουλή. Τότε σηκώθηκαν κάποιοι από τις καρέκλες τους και στάθηκαν μπροστά στην πόρτα λέγοντας του ότι θα κάτσεις εδώ να μας ακούσεις.

Τελικά ο κ. Ξυνίδης έφυγε με την βοήθεια αστυνομικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: