Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι ισοπεδωτικά για τη νεολαία και τους εργαζόμενους, και για όλους αυτούς που τόσα χρόνια πλήρωναν για την «ανάπτυξη» τους και τώρα καλούνται να πληρώσουν και για την κρίση τους.

Το ΠΑΣΟΚ, με τους διεθνείς συμμάχους του, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους λέγοντας ότι τα μέτρα είναι αναγκαία. Όμως,ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι, υπάρχουν επιλογές.. και η κυβέρνηση αποφασίζει να προβεί στην πιο σκληρή ταξική επίθεση απέναντι στον κοσμο της εργασίας.Τη στιγμή, λοιπόν, που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις από τους εργαζόμενους, αφήνει άθικτα τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και των τραπεζών, τις τεράστιες δαπάνες για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, αφήνει αφορολόγητη την εκκλησιαστική περιουσία.


Η Νεολαία Συνασπισμού καλεί τους εργαζόμενους,τους ανέργους και τη νεολαία να αντιληφθούν ότι το δημόσιο χρέος μας είναι να στείλουμε την κυβέρνηση και τους συμμάχους τους από εκεί που ήρθαν.

Καλούμε τη νεολαία να συμμετέχει μαζικά στις να στις κινητοποιήσεις και τις απεργίες του επόμενου διαστήματος για να ανατρέψουμε τα μέτρα της κυβέρνησης και την πολιτική της.


Το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: