Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Στον Μπιτσαξή ο νέος "φάκελος

Τον νέο φάκελο με τα "ύποπτα" παιχνίδια που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ, παρέδωσε στον γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού "Alpha" η καταγγελία για παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα, αφορά τον αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ (10/1/2010) για την 17η αγωνιστική που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους Γιαννιώτες με 2-1.
Ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής, Θοδωρής Σαββάκης απαντώντας τόνισε:"Ακόμα και ο πιο ηλίθιος αν κάτσει και δει το παιχνίδι θα καταλάβει πως δεν ήταν στημένο. Αυτό το αποδεικνύουν τα τρία δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε. Ακόμα και αν κάποιος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο θα καταλάβει ότι δεν ήταν στημένο".

Διαψεύδουν Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα
Οργίλη ήταν κι η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα, που στην ανακοινωσή του αναφέρει: "Καλούμε και προκαλούμε τον οποιοδήποτε, να δει τον αγώνα που φαινόμαστε 'εμπλεκόμενοι', των επτά κίτρινων καρτών, των πολλών ευκαιριών και δοκαριών σε βάρος μας, του τερματοφύλακα μας κυρίου Σικαλιά ως του καλύτερου παίκτη μας, του νοσηλευθέντος στο νοσοκομείο τερματοφύλακα της ομάδος μας κυρίου Ελευθερόπουλου, του 'δολοφονικού' μαρκαρίσματος στον ποδοσφαιριστή μας κύριο Σίσιτς και να εντοπίσει οτιδήποτε το επιλήψιμο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας που και πάλι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γίνεται στόχος σε μια ακατανόητη συκοφαντική επίθεση σε βάρος μας. Προκαλεί εντύπωση στο πανελλήνιο, που για ακόμη μια φορά συμβαίνει επιλεκτική διαρροή από το γραφείο του γ.γ.Α.."

Δεν υπάρχουν σχόλια: