Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Indymedia:Καταγγελία για ρουφιανοκάμερες!

"Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε το λαό για κάτι που συμβαίνει λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη απεργία της Πέμπτης. Όπως κάθε χούντα που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η χούντα του Γιώργου Παπανδρέου κανονίζει τις βρωμιές της στα σκοτεινά.

Οι συνεννοήσεις και οι ραδιουργίες του αρχιρουφιάνου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τους κρατικούς και παρακρατικούς παράγοντες είναι γνωστές στον καθένα. Σήμερα όμως εντάθηκαν ακόμα περισσότερο, με το που ξεκίνησε να διαρρέεται σταδιακά η είδηση της δολοφονίας του αγωνιστή Λάμπρου Φούντα από τους αδίστακτους ...
και ανήθικους μπάτσους. Το κράτος χρειάζεται πλάνα αλλά δεν έχει το θάρρος να τα πάρει βάζοντας τους σταθερούς υπαλλήλους του στα σημεία που χρειάζεται. Αν γίνει κάτι, θα εκτεθεί ο πολύτιμος υπουργός. Υπάρχει όμως πια και το πολυακουσμένο out sourcing.

Τα τσιράκια του Χρυσαυγίδη, πραγματικές ορντινάντσες που μόνο τα τζόκει τους λείπουν, έσπευσαν να μεταφέρουν στόμα με στόμα τις επιθυμίες του προστάτη του πολίτη. Το ζήτημα είναι απλό. Υπάρχει η απεργία που έρχεται σαν κύμα, υπάρχει οργή και μίσος ανείπωτο για το αίμα. Θέλουν να το εκμεταλλευτούν και να το παραμορφώσουν όσο γίνεται πιο άμεσα. Θέλουν επίσης πολλά κοντινά, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Οι σταθμοί δε θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι αυτό, λόγω απεργίας. Υπάρχει όμως ο πάντα συνεργάσιμος Μάκης, γνωστός και ως Ζούγκλας, γνωστός και ως εθνικός ρουφιάνος.

Οι προηγούμενες ανακοινώσεις μας, δημιούργησαν πρόβλημα στον αρχιρουφιάνο αλλά και στους Ραντανπλαν της ΕΛ.ΑΣ., που δε δίστασαν εκ των υστέρων να απειλήσουν συναδέρφους και εργαζόμενους για τη ζωή τους. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ως θρασύδειλος να ακυρώσει την τελευταία στιγμή το στήσιμο που είχε προγραμματίσει. Φυσικά το υπουργείο πλήρωσε κανονικά για τον κόπο του και για τη λαχτάρα του τον αρχιρουφιάνο.

Λογάριαζαν και αυτή τη φορά ότι θα περάσουν απαρατήρητοι και δε θα τους πάρει κανένας μυρουδιά. Πίστεψαν ότι τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εργαζόμενους τα ξημερώματα θα ήταν αρκετά για να μη γίνει ξανά η ζημιά.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι ρουφιανοσυνεργάτες του, απεργοσπάστες στο σύνολό τους, κατά δήλωσή τους τεχνικοί και δημοσιογράφοι, έχουν συμφωνήσει να δοκιμάσουν να στηθούν μικρά συνεργεία με απεργοσπάστες τεχνικούς και αστυνομικούς που θα διαθέσει το υπουργείο για στοιχειώδη ασφάλεια σε κάποια από τα παρακάτω σημεία:

- Πολυκατοικία απέναντι από το Πολυτεχνείο. Η κάμερα θα στηθεί σε ανοιχτή πόρτα γραφείου, σε όροφο που να βλέπει και στο προαύλιο του Πολυτεχνείου. Αλλά ο ιδιοκτήτης κάνει νερά γιατί φοβάται ότι κάτι άσχημο μπορεί να συμβεί στην περιουσία του λόγω της παρουσίας ρουφιανοκάμερας. Ίσως κοστίσει κάτι παραπάνω, υποθέτουμε ότι λογικά το ειδικό κονδύλι του υπουργείου προστασίας του ρουφιάνου θα κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα του.

- Πολυκατοικία στο τέλος της Στουρνάρη, στη σχολή που προτιμά παραδοσιακά ο αρχιρουφιάνος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι υπορουφιάνοι της Ζούγκλας για στήσιμο. Η κάμερα θα στηθεί με παρόμοιο τρόπο, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουροι για το πότε θα πάνε να τη στήσουν με το βανάκι και ποιό συνεργείο τελικά θα αναλάβει το ρόλο του καμικάζι, όπως λένε χαρακτηριστικά και οι ανεκδιήγητοι φασιστοστελεχάρες του Alter.

- Ταράτσα που βλέπει στα Προπύλαια, από τη μεριά της Νομικής. Ο εξοπλισμός είναι ήδη εκεί, κλειδωμένος σε γραφείο, γιατί ήθελαν και τις προάλλες να πάρουν πλάνα από τους απεργούς στην Πανεπιστημίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να στήσουν το laptop και είναι στον αέρα.

- Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σε παράθυρο δωματίου για ξεκάρφωμα ή, αν χρειάζεται, στήσιμο στα γρήγορα επάνω. Η εταιρεία εγγυάται από μεριάς της την ασφάλεια του συνεργείου, με αντάλλαγμα να έχει πρόσβαση σε υλικό αν τυχόν το χρειαστεί για να διεκδικήσει κάτι δικαστικά από διαδηλωτές.

Για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση θα επανέλθουμε.

Δόξα και τιμή στους ένοπλους λαϊκούς αγωνιστές!"

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

http://athens.indymedia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: