Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Μας κλέβουν το μέλλον να τους κάνουμε παρελθόν


Οι μεγάλες συγκεντρώσεις τις 2 τελευταίες μέρες σε κάθε πόλη της Ελλάδας είναι μόνο η αρχή μπροστά στον πόλεμο που μας κύρηξε η κυβέρνηση.
Η άμεση και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα συλλαλητήρια δείχνουν ότι δύο κόσμοι συγκρούονται.


Από τη μία πλευρά, η κυβέρνηση με τους φίλους της με πρόσχημα την κρίση,διαλέγουν να κυρήξουν τον πόλεμο στον κόσμο της εργασίας και να τον οδηγήσουν στην εξαθλίωση προκειμένου να αυξήσουν κι άλλο την κερδοφορία τους.


Από την άλλη πλευρά,υπάρχει ο κόσμος της νεολαίας και της εργασίας που όλο το προηγούμενο διάστημα έμαθε να δίνει αγώνες συλλογικούς και νικηφόρους κόντρα στη νεοφιλελεύθερη επίθεση.


Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να παριστάνει ότι πιέζεται και ότι δεν θέλει να εφαρμόσει την επιθετική της πολιτική για τους εργαζομένους και την καλούμε να μας απαντήσει ποιός είναι αυτός που την πιέζει να χτυπάει τους απεργούς και την Κ.Ο του Σύριζα στέλνοντας στο νοσοκομείο το Μ.Γλέζο.
Οι μόνοι που είναι ασφαλείς πολίτες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,είναι ο Χρυσοχοιδης και οι πραίτορες του και ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο θα οξύνουμε την κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση κόντρα στις αυταρχικές πολιτικές λιτότητας που προωθεί το ΠΑΣΟΚ,τόσο θα αυξάνουν την καταστολή.


Η Νεολαία Συνασπισμού,δηλώνει ότι είμαστε μόνο στη αρχή και ότι όσο το ΠΑΣΟΚ, θα προσπαθεί να μας κλέβει το μέλλον αφαιρώντας όλα τα εργασιακά μας δικαιώματα και να χτυπά την ιστορία μας,τόσο θα οξύνουμε την πάλη μέχρι την ανατροπή των αντεργατικών μέτρων και της συνολικά νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης.

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: