Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Α.Τσίπρας:Να ζητήσει συγνώμη ο Πάγκαλος

Καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν οι 3 συλληφθέντες για την επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, όπως ανέφερε ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «επειδή άκουσα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να επιτίθεται ευθέως απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχουν - κατά πληροφορίες του - ταυτοποιηθεί οι δράστες και είναι μέλη ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να του ζητήσω δημοσίως να ζητήσει συγνώμη, όχι τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ - διότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον κατηγορεί αδίκως . Διότι, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε την ευθύνη να γνωρίζει πριν ομιλεί».

«Επρόκειτο για μια εκδήλωση, διαμαρτυρία που διοργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς, στο συλλαλητήριο αυτό ήταν πολίτες που προφανώς δεν ήταν και συντεταγμένα παρατεθειμένοι στην Πλατεία Συντάγματος και από οποιοδήποτε μπλοκ, αν και δεν υπήρχαν μπλοκ, δεν ήταν πορεία, ήταν συλλαλητήριο. Θα μπορούσαν να βγουν από οπουδήποτε.», συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχόλιο για το ότι οι δράστες της επίθεσης κατά του κ. Παναγόπουλου βγήκαν από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε επίσης το παράπονο ότι «εδώ και 3 χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο στόμα όποιου θέλει να βγει και να κατηγορήσει, χωρίς να σκεφτεί, για οτιδήποτε συμβαίνει σ’ αυτόν τον τόπο. Από τις πορείες και τις διαδηλώσεις των φοιτητών για το άρθρο 16, ως τον Δεκέμβρη. Μόνο που τον Δεκέμβρη υπήρχαν κουκούλες και πίσω από τις κουκούλες μπορούσαν να κρυφτούν και οι συκοφαντίες. Τώρα που δεν υπήρχαν κουκούλες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: